Teşekkür Ziyareti

24 Haziran tarihinde yapılan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakının Zaferiyle sonuçlanan seçimler neticesinde Ak Parti Hatay İl Teşkilatı ve yeni dönem milletvekilleri tarafından ilçemize teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Kumlu Ak Parti teşkilat binasında gerçekleştirilen ziyarete, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte Ak Partili Üyeler ve vatandaşlarımız katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Paç ve Ak Partili yöneticiler tarafından karşılanan misafirler, Kumlulu hemşehrilerimize 24 Haziran seçimlerinde kendilerine ve Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret, yapılan sohbetlerin ardından dilek ve temenniler eşliğinde son buldu.